vrijdag 11 april 2014

Spa en Wellness op Curaçao


Bent u niet zo van de drukke activiteiten of nu even niet de hele dag op het strand liggen of door de stad lopen? Heeft u dit misschien al allemaal gedaan? Wilt u nu wat anders!? Dan heeft u geluk want Curaçao is niet alleen rijk aan haar stranden.. nee, Spa en Wellness centers hebben we genoeg! Heerlijk gemasseerd worden met kokosolie op het geruis van (soms echte) golven en ritselende palmbladen, even helemaal van deze wereld en heerlijk, diep en rustgevend genieten.
De heerlijkste beleving krijg je natuurlijk bij de spa’s die op het strand zijn! Heerlijk onder een palapa met het witte zand nog tussen je tenen helemaal lekker bijkomen van al het mooie en indrukwekkende om je heen.

Hier zijn een paar van de heerlijke relax plekken:

Sensi Spa, Cas Abou (op westpunt)


Sensi Spa ligt aan het prachtige Cas Abou strand, een van de mooiste stranden van het eiland. Als u op zoek bent naar de ultieme ontspanning op een van de mooiste stranden ter wereld, kijk dan niet verder. Sensi spa is elke dag geopend en bieden verschillende massages en ook pedicure en manicure aan. Een massage op een plaats naar keuze is ook mogelijk, zelfs op het onbewoonde eiland Klein Curaçao.

Pure beach spa, Bluebay (blauwbaai)


Geniet van Pure Beach spa recht tegenover de prachtige turquoise blauwe oceaan. Pure biedt u Zweedse ontspanningsmassages, Thai Yoga massage, Oriental release massages, Voet reflexbehandeling en Reiki behandelingen. Qua nagel behandelingen: manicure, pedicure en acryl en/of gel nagel behandelingen. Ze zijn van 12 'tot 5 beschikbaar.



Avila Wellness Club and Santai Spa


Bij het Avila Hotel (Penstraat 130) vindt u een van de mooiste en goed uitgeruste spa's op het eiland, samenwerkende met een wellness-centrum met alles wat u nodig heeft voor een perfecte Workout. ze bieden een grote variëteit aan massages en (signature) behandelingen, internationaal bekend als lokaal ontwikkeld, om al uw wensen te voldoen. U kunt Santai spa in u eentje bezoeken, maar zij verwelkomen u graag samen met uw geliefde of vriend. U kunt zelfs kiezen tussen een binnen of buiten behandeling.

Atabai Spa


Vanaf het moment dat je de eerste stap in de Curaçao Resort Spa en full - service salon zet, vindt u metteen rust en ontspanning. Geniet van het uitzicht op de glinsterende zee. De spa is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van Curacao na te bootsen. Elk van de vier behandelkamers beschikt over een eigen kleedruimte , toegang tot de outdoor regendouche en ontspannings patio . Elke behandeling begint met een reinigingsritueel op uw eigen terras, waar de gasten genieten van een kruiden voetenbadje in een kalebas kom, (vrucht van de bijzondere Curaçaose kalebas Boom).

Laman Spa & Wellness

Gelegen in Papagayo Beach Plaza, de moderne en stijlvolle Laman Wellness is een rustige en  stijlvolle oase die de geest kalmeert en het lichaam verfrist. In hun spa bieden ze massages, gezichtsbehandelingen, hand en voeten zorg, haar behandelingen, sauna en Turks stoombad. We hebben speciale arrangementen en maandelijkse Special. Het mooie uitzicht en de rustgevende sfeer zorgt ervoor dat het een ervaring is om nooit te vergeten


Body care caribbean

Midden in het centrum van Curacao vind u Body Care Caribbean CitySpa. Wanneer u bij ons binnenkomt, ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ontspanning. En dat is precies de bedoeling. Body Care Caribbean CitySpa heeft maar liefst 200 m2 wellness geheel tot uw beschikking. Stijlvolle ruimtes in mooie kleurstellingen met een keur aan faciliteiten.
Body Care Caribbean heeft een gespecialiseerd team waar u terecht kunt voor ontspannende massages, huidverbetering (anti aging), lipomassage en huidverzorging en in de CitySpa kunt u genieten van een turks stoomcabine en infrarood Sauna. Ook voor verzorgende en ontspannende voetbehandelingen, manicure en de beroemde Gellack kunt u een afspraak maken bij BCC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten