vrijdag 20 juni 2014

Windsurfen op Curacao

Windsurfen is een superleuke watersport de veel wordt gedaan op Curaçao. Met je bord heerlijk over het water heen sjoeven is echt geweldig. Ook als je nog nooit hebt gewindsurft is het super om het hier te proberen! De professionele windsurfers (waarvan en aantal wereldkampioenen) leren je de eerste en belangrijkste stappen die je moet weten om te kunnen windsurfen.


Waar?

Hier op Curaçao windsurfen we op het Spaanse water in Jan Thiel, Windsurfing Curaçao is dé school waar je moet zijn voor de beste windsurf lessen op Curaçao!

Wie?

Wie mag er windsurfen? Iedereen! Of je nu jong of oud bent, gevorderd of beginneling iedereen moet het een keer geprobeerd hebben. Als je goed op je benen kan staan en je zwemdiploma hebt is er geen enkele reden waarom je niet zou mogen windsurfen.

Benodigdheden:

Als je gaat windsurfen gebruik je een aantal spullen: Je hebt een bord/surfplank, een mast, mastvoet, zeil, giek, vin je kan als je gevorderd bent kiezen voor een trapeze, het is slim om een wetsuit aan te doen (zwem shirt) je moet natuurlijk veel zonnebrand op doen!


Supb’en

Bij windsurfing Curaçao kan je ook subpen! (Stand Up Paddle Boarden) met deze water sport sta je op een plank terwijl je peddelt in het water om voorruit te komen, maar ook om je evenwicht te houden! Dit is ook heel erg leuk om te doen. Als u besluit om deze leuke actieve sport te doen en een kijkje te nemen bij Windsurfing Curaçao, dan wenst autoverhuurincuracao.nl u heel veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten