vrijdag 7 maart 2014

Vakantie op Curaçao

auto huren tijdens vakantie op curacaoCuraçao, hét vakantie eiland van de Cariben! Wil je een heerlijke zon vakantie? Met witte stranden, een turquoise blauwe zee en wuivende palmbomen? Dan is het Curaçaose paradijs waar jij moet zijn! Curaçao heeft heel veel activiteiten en mooie plekjes voor toeristen, maar wat veel mensen niet weten is dat je op Curaçao nergens komt zonder auto. Een huurauto brengt jou vanaf je hotel of appartement naar alle mooie stranden hier op het eiland of de stad om heerlijk te kunnen shoppen.

Auto huren op Curaçao

Auto stunter biedt verschillende auto’s aan. Dus ben je met de hele familie of misschien wel romantisch met z’n tweetjes, voor iedereen de perfecte auto. Als je met de hele familie bent raden wij een appartement aan, met een appartement ben je niet alleen goedkoper uit maar ook meer privacy. De hotels zijn ook super hier en er is altijd genoeg parkeer plek voor uw autootje.

Stranden

Qua stranden heeft Curaçao veel variatie. Curaçao biedt haar prachtige afgelegen openbare strandjes aan de westkant waar je kan snorkelen en in een onderwater paradijs terecht komt waar de meeste alleen maar van kunnen dromen. Met je huurauto rijdend naar westpunt kom je veel bezienswaardigheden tegen en is echt een vreselijk leuke trip. Maar Curaçao heeft behalve haar prachtige natuurlijke strandjes ook de wat luxere stranden met shopping malls en trendy Beach clubs. Waar u vanaf uw strand bedje wordt bedient en de heerlijkste cocktails en smaakvolle lunches kan proeven.

Activiteiten

Verdere activiteiten die je niet mag missen hier op het eiland zijn bijvoorbeeld de aloë-vera plantage, waar je met een leuke educatieve rondleiding alles leert over het genezende effect van de aloë-vera plant of het daar naast gelegen struisvogel farm, ontdek de bijzondere Afrikaanse reuze vogel en je mag ze zelfs voeren. Maar Curaçao heeft nog veel meer te bieden zoals the liquor factory en het Nena Sanchez atelier een lokale kunstenares met prachtige Curaçaose schilderijen. En niet te vergeten het Sea-aquarium! Waar u alle onderwater wezens van de Cariben kan bewonderen van dichtbij met als de hoogtepunt de dolfijnen! Zwemmen, spelen, kussen, duiken en spetteren met deze geweldige zee vriendjes!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten